Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik két teljesen különböző professzionális kozmetikai termékvonalat egybefogó német vállalat. Dr. med. Christine Schrammek-Drusio bőrgyógyász és kozmetológus tudásán alapuló, több mint 60 éve sikeres, magas minőségű bőrápoló termékek és kezelések sorozata.

Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik egy név, két jól ismert márka:

Two brands - one partner
Dr. med. Christine Schrammek-Drusio

derma.cosmetics - az orvosi szépségápolás ereje

A Schrammek derma.cosmetics bőrápoló termékek bőrtípustól és bőrproblémától függetlenül magas minőségben és széles körben nyújtanak megoldást. Mindegyik termék bőrgyógyázati fejlesztés eredménye. A derma.cosmetics termékei közül jó néhány fejlesztés vált világsikerré, mint például a jól ismert BB - Blemish Balm - krém. 
 

A személyre szabott  és innovatív bőrápolók azzal a dekralált céllal jöttek létre, hogy az arcbőr újra egészséges és gyönyörű legyen.  Amellett, hogy minden bőrproblémára megoldást szeretnénk nyújtani a Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics termékek kifejlesztésénél ugyan olyan fonos szerephez jut a különböző bőrhibák kialakulásának megelőzése és a bőrvédelem. "Bőrgyógyászat találkozása a kozmetikával", termékeink alapfilozófiája. Termékeink az orvostudomány legújabb eredményeinek és magas minőségű aktív hatóanyagok kombinációjának gyümölcse.

Az eredmény: derma.cosmetics, bőrgyógyászatilag tesztelt széleskörű, minden bőrtípusra, és korosztályra kifejlesztett termékcsaládok (derma-cosmetics). A kompakt, jól struktúrált arcápolási termékek könnyen kombinálhatók és alkalmazhatóak a különböző arckezeléseknél.

Fedezd fel a derma.cosmetics bőrápoló termékcsaládokat most!

 

GREEN PEEL® - The power of natural beauty

A GREEN PEEL® márkanév leginkább a több mint 50 éve sikeresen alkalmazott, eredeti mélyhámlasztó, bőrmegújító kezeléstől ismert. Újabban a GREEN PEEL márka is kiszélesedett, természet ihlette kozmetikumokkal, melyek a hámlasztástól teljesen független bőrápoló termékek, és kezelések sora.

A német, esseni központú céget Dr. med. Christine Schrammek-Drusio bőrgyógyász, allergológus és anti-aging specialista vezeti. Doktorként szerzett gyakorlati tapasztalatai erősítették meg abban, hogy a kozmetika és bőrgyógyászat világát összekapcsolja. 

Tudj meg még többet a GREEN PEEL® márkáról mini honlapunkról:

Fedezd fel a GREEN PEEL® világát!