Super-Vitalizing-Biocellulose-Mask_

Hatékony hidratáció-építő tulajdonsága mellett a bio-cellulóz nagyon finom könnyálló rugalmas rostokból áll, mely rendkívül jó aktív hatóanyag vivőkként is működik. A rostok második bőrként simulnak az arcra, melyek lehetővé teszik, hogy a maszkban lévő aktív összetevők hatékonyan szívódjanak fel.
Értékes összetevői: a kollagén, az alga és a cikória kivonat intenzív hidratáció-építő és bőrmegújító filmréteget képeznek, melytől a bőr kisimultabbá és teltebbé válik. A hatás azonnal láthatóvá és érezhetővé válik. Segít lecsökkenteni az öregedés jeleit, táplálja bőrt, valamint hűsítő hatású is. 
 
Kiszerelés: 5 db / csomagolás

Használati útmutató: A maszk hatása tovább fokozható ultrahangos kezeléssel. Arctisztítás után, óvatosan csomagolja ki a három rétegből álló maszkot. A középső, rugalmas átlátszó réteget, a bio-cellulóz maszkot két oldalról védőfólia védi. Távolítsa el az egyik védőfóliát a maszkról és így helyezze az arcra, majd csak ezután távolítsa el a másik védő fóliát.  A maszk hatóideje 15-20 perc. Miután leszedte a maszkot a fennmaradó gélt gyengéden masszírozza be a bőrbe. 
 
Aktív hatóanyagok:
AC tengeri kollagén hidrolizátum SD: feszesít, kisimítja a bőrt
Fucoreverse™: aktiválja a kollagén szintézisét, nyugtató hatású
Tens `Up™: erősítő, hidratáló
Hidrolizált búzafehérje (Glialys 21): feszesít, hidratál