Esszenciális, forradalmian új anti-aging arckrém több szinten ható sejtvédelemmel. Teljes körű védelmet ad az UV- és az infravörös sugarak okozta sérülésekkel szemben. Sejtregeneráló az idő előtt öregedő bőr számára. Hatékonyan  támogatja  a bőr valamennyi védelmi rendszerét. Innovatív aktív hatóanyagok hatékonyan védik, és aktiválják a bőr éltető funkcióit. Javítja a bőr nedvességmegtartó erejét (hidratáció). Támogatja a sejtregenerációt, és a kollagén szintézist. Üde és fiatalos megjelenésért használd a GLOBAL DEFENSE CREAMET.

50 ml

Használati utasítás: reggelente, az arctisztítás után használja az arcon, nyakon és dekoltázson.
 
Hatékony összetevők:
Elix-IR™:  áttörés a fényvédelemben és a photoagingben.  Infravörös sugárzás elleni sejtvédő molekula, harcol az infravörös fény okozta öregedési folyamatok ellen, és a ROS (oxigén eredetű szabadgyök) ellen, védi a kollagén és elasztin rostokat. Anti-oxidatív sejtvédő komplex.
Szőlő növényi őssejt: Védi a bőr őssejtjeit az UV stressztől,  meghosszabbítják a bőr őssejteinek életét és megőrzik a bőr fiatalságát.
E-vitamin: antioxidáns és bőrkisimító hatású
Hialuronsav: feltölti a bőr nedvességtartalmát  
A-vitamin: ránckisimító
UVA/UVB szűrők: véd az UV sugarak ellen


Penetration of ultraviolet and infrared radiation into skin

Az infravörös sugárzás (IR-A) szerepe kulcsfontosságú a bőr védelmében is és a bőr öregedésében is. Az infravörös fény hatását a bőr öregedésére sokáig alábecsülték. Az intenzív hőhatás és az oxidatív stressz jelentős károk sorát, a bőr sűrűségének, rugalmasságának elvesztését okozza.  A Nap spektrumának 45%-át infravörös sugárzás teszi ki, a legmélyebben képes behatolni a bőrbe. IR-A (a rövid hullámhosszú) mélyen behatol a bőrbe, a mitokondriumot (a sejtek „erőműve”) károsítja. Ez az erős oxidatív stressz a reaktív oxigén (ROS) kialakulásához vezet  és számos olyan negatív folyamatot indít el, mint a kollagén csökkenése , és az idő előtti és felgyorsult öregedési folyamatok.
Az UV sugárzással szembeni védelem már nem elég az idő előtti bőröregedés elleni harcban. Sokkal átfogóbb, globális anti-aging megközelítésre van szükség. A bőrt az infravörös sugárzás okozta sérülésektől is meg kell védeni.

A GLOBAL DEFENSE CREAM biztosítja ezt az egyedülálló védelmet.