Könnyű állagú szemkörnyékápoló a különösen érzékeny szemkörnyékre. Hidratáló hatásának köszönhetően csökkenti a szem alatti táskákat, a bőr visszanyeri frissességét. Értékes növényi hatóanyaga a Beautifeye™ javítja a bőr rugalmasságát a szemkörnyéken és csökkenti a szarkalábakat, sötét karikákat, erősítik a hajszálereket. Ragyogó tekintet, sima bőr. Ásványi olajoktól, parabenektől, PEG-származékoktól és szilikontól mentes!

15 ml

Használati utasítás: Könnyed mozdulatokkal masszírozza be reggel és este. Extra hűsítő hatás érdekében a nyári hónapokban tárolja a HYDRA MAXIMUM EYE FLUID-ot a hűtőben.
 
Fő hatóanyagai:
Hydranov P: high-tech koncentrátum vörös algából, segít a hialuronsav-szintézis serkentésében. A bőr minden rétegét hidratálja a legmélyebbtől egészen a felszínig.
RonaCare® Ectoin: természetes összetevő, véd a káros külső környezeti hatásoktól (a magas hőmérséklettől és az erős UV-sugárzástól), miközben fokozza a bőr vízmegtartó erejét.
Hialuronsav: erős nedvességmegkötő hatású, akár 6 l/g vizet is képes megkötni. Ennek köszönhetően a szárazság okozta ráncok csökkennek és javul a bőr rugalmassága.
Beautifeye™: növényi hatóanyag a sötét karikák, szarkalábak ellen.