Hidratáló, vitalizáló szérum többszörös hialuron hatással. Segít megtartani a bőr nedvességtartalmát, és fenntartja életerejét. A HYALURON HY+ PERFORMANCE SERUM javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncokat és mélyen hidratál. Feltölti a ráncokat, rendszeres használatától  a bőr feszesebb, simább és fiatalosabb lesz.

30 ml

Használati utasítás: reggel és este a tiszta bőrre gyengéden masszírozza be, majd használja a bőrének megfelelő krémet.

Hatékony összetevők:

Nagy molekulasúlyú hialuronsav:  megtartja a nedvességet a bőrfelszínén, és láthatóan kitölti az apróbb ráncokat, vonalakat.
HyaCare® 50: speciális típusú hialuronsav, belülről tölti ki a bőrt. Speciálisan hidrolizált formájaának köszönhetően jelentősen jobb felszívódó képességgel rendelkezik. Hatását in vivo és in vitro tanulmányok is igazolják.
Hyanify™: algából kivont proteobaktériumnak biotechnológiai fermentációval előállított anyaga, exo-poliszaharid (EPS). Stimulálja a bőr saját hialuronsav-szintézisét, így tölti fel a bőrt.
Rosmarinyl™ Glucoside: biotechnológiával előállított erőteljes nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású aktív hatóanyag. Gátolja a Matrix metalloproteinázt (MMP-9), így védi a kollagénrostokat, és gátolja a hialuronidázt, így védi a hialuronsavat, valamint gátolja a gyulladásos folyamatok jelzéseit (NF-kB), így csökkenti a prosztaglandin felszabadulását.
Pentavitin®: további hosszantartó hidratációt biztosít.