derma.cosmetics skincare series

Az orvosi szépségápolás ereje.

Bőrgyógyászatilag kifejlesztett, kiváló minőségű termékek

Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics

Dr. med. Christine Schrammek-Drusio, szakképzett bőrgyógyász felügyelete mellett jött létre ez az átfogó és professzionális kozmetikai termékcsalád, azzal a fő céllal, hogy segítsünk visszaállítani a bőr egészségét és szépségét. A normál bőr hatékony hidratációjától kezdve egészen a speciális bőrproblémák kezeléséig, hatásos megoldásokat nyújt.

Kiemelt szerepeket kapnak az anti-aging termékek. Ez a szegmens egy óriási kihívás elé állít minket, a leglényegesebb dolog itt a bőr védelme és az öregedés első jeleinek korrekciója. Ugyanakkor Dr. med. Christine Schrammek-Drusio számára ugyanolyan fontos a zsíros-pattanásos, problémás, és az érzékeny bőrök ápolása is. Az egészséges bőr visszatükrözi jó közérzetünket. Dr. med. Christine Schrammek-Drusio kozmetológus és bőrgyógyász számára ezért a cél, hogy hatékony megoldást találjunk minden bőrproblémára.

Jogi felhívás

Dr. med Christine Schrammek Kosmetik semmilyen minőségi és szavatossági garanciát nem vállal azokra a termékeire, kozmetikai kezelésekre amelyeket, nem szerződött, és érvényes engedéllyel nem rendelkező értékesítési ponton vásárol, vesz igénybe beleértve az online vásárlási helyeket is. Különös tekintettel az aukciós oldalakat.